WERKWIJZE

Om een animatie voldoende kracht mee te geven dient deze bij voorkeur niet langer te zijn dan 90 seconden. Vocale ondersteuning kan in sommige gevallen veel toegevoegde waarde hebben, net als muziek. Volgens onderstaand werkschema komen deze zaken tijdens het intake-gesprek ter sprake.

1. Intake

2. Script

In onderling overleg worden je wensen aangehoord. Wij zullen je vragen wat en wie je met de animatie wilt bereiken en wij geven aan welke mogelijkheden er zijn en wat de kosten daarvoor zullen zijn.

De tijdens de intake besproken zaken worden verwerkt in een script, Na je eventuele aanpassingen aan dit script wordt begonnen met de productie van de animatie.

3. Productie

4. Finetuning

De animatie wordt gemaakt: de levertijd van de animatie hangt sterk af van de lengte ervan en van de overige wensen die je hebt. Een indicatie wordt tijdens het intake gesprek overlegd.

Als de animatie is voltooid sturen wij het eindresultaat naar je toe voor een aller-laatste controle. Indien de animatie voor beide partijen naar tevredenheid is wordt de animatie aan je overgedragen.

WAT KOST EEN ANIMATIE

De kosten voor het maken van een animatie zijn afhankelijk van de lengte van de animatie, de stijl en wel of geen vocale ondersteuning. Na de intake-fase kan worden bepaald wat de animatie exact gaat kosten. 

STEL HIER JE VRAGEN  

Via onderstaand formulier kun je je (aan)vragen, wensen en opmerkingen plaatsen.

Wij zullen ze zo spoedig mogelijk behandelen.